Vařené výrobky
Játrová zavářka

| Trvanlivost | Balení | Gramáž | Skladování |
| 21 dní | Kelímek | 120 g | 0°C - 5°C |
Játrový salám

| Trvanlivost | Balení | Gramáž | Skladování |
| 21 dní | Střevo | cca 0,5 kg | 0°C - 5°C |
Kaplická jelítka

| Trvanlivost | Balení | Gramáž | Skladování |
| 14 dní | Vakuově | 1 kg | 0°C - 5°C |
Kaplické jaternice

| Trvanlivost | Balení | Gramáž | Skladování |
| 14 dní | Vakuově | 1 kg | 0°C - 5°C |
Lahůdková huspenina

| Trvanlivost | Balení | Gramáž | Skladování |
| 21 dní | Vakuově | cca 1 kg | 0°C - 5°C |
Lahůdková játrovka

| Trvanlivost | Balení | Gramáž | Skladování |
| 21 dní | Střevo | 120g | 0°C - 5°C |
Tlačenka světlá

| Trvanlivost | Balení | Gramáž | Skladování |
| 21 dní | Volně | cca 1,5 kg | 0°C - 5°C |